Idén is részt veszünk az országos Wunderbar fesztiválon, amelynek célja a német nyelv és a német nyelvű országok kultúrájának népszerűsítése.

A résztvevő szervezetek 2023. április 17-22. között országszerte számos kulturális és oktatási programot kínálnak, melyekről a www.wunderbarfesztival.hu honlapon vagy a https://www.facebook.com/Deutsch.Karriere.Erfolg Facebook oldalon tájékozódhatsz. A fesztivál szervezői a német, osztrák, svájci nagykövetség, a Goethe Intézet és számos más partnerszervezet.

A https://wunderbarfesztival.hu/ honlapon 170, gyerekeknek és felnőtteknek szóló program közül lehet választani a legkülönfélébb témákban.

A https://wunderbarfesztival.hu/rendezvenyek-veranstaltungen/ oldalon helyszín, téma, dátum, célcsoport szerint keresve minden érdeklődő találhat izgalmas programokat.

Mi egy ingyenes német társaságjáték-délelőttel készülünk!

Szeretettel várjuk azokat az általános iskolás gyerekeket, akik szeretik a társasjátékokat, és szívesen társasoznának egy jót németül. Azokat várjuk, akik már egy kicsit (vagy sokat) tanultak németül.
Sokféle német társasjátékot ki lehet majd próbálni, a legjobb játékosok pedig ajándékot is kapnak!

Helyszín: Heimatmuseum Budaörs, Budapesti út 45.
Időpont: 2023. április 22, 10:00-13:00

A rendezvény DÍJMENTES, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció április 18-ig az info@nyelvekjatszva.hu e-mail címen lehetséges.
Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!