Angol és német tanfolyamok tizenéveseknek
(11-18 éves korig)

Várjuk gyermeked, ha:

Z

kevésnek érzed az iskolai nyelvoktatást, és szeretnéd, hogy gyermeked gyorsabban fejlődjön

Z

szeretnéd, hogy gyermeked motiváló, támogató légkörben tanuljon nyelvet, meg merjen szólalni, vagy nagyobb szókinccsel, folyékonyabban tudjon beszélni angolul vagy németül

Z

szeretnéd, hogy gyermeked kis létszámú csoportban, személyre szabott módszerekkel, egyéni odafigyeléssel fejlődjön angolból, németből

Z

szeretnéd, hogy gyermeked az iskolai nyelvoktatás mellett más nyelvet is el kezdjen tanulni

Z

szeretnéd, hogy az iskolában tanultak jobban rögzüljenek. Sokszor osztálytársak, barátok jönnek hozzánk tanulni, és számukra indítunk, már 3 főtől, új csoportot

Z

gimnáziumi felvételi előkészítőt keresel neki angol, német nyelvből

angol és német nyelvtanfolyamok tizenéveseknek

Hogyan tudunk segíteni, milyenek nálunk a nyelvórák?

Felsősöknek és középiskolásoknak szóló óráink pörgősek, változatosak.

Kis létszámú csoportjaink általában 3-6 fősek, így minden gyerekre tudunk figyelni, és személyre szabottan fejleszteni.

A csoportokat rugalmasan, a gyerekek és a szülők igényeinek figyelembe vételével alakítjuk ki. Ez vonatkozik az órák tartalmára és időpontjára is.

w

Kiemelt célunk a szókincsbővítés és a beszédkészség fejlesztése. Izgalmas, kreatív, sokszor vicces szókincsbővítő feladatokat oldunk meg, a beszédkészséget a mindennapi életben hasznos párbeszédek, szituációk eljátszásával fejlesztjük. Kooperatív módszereket alkalmazunk, sokszor projekt jellegű feladatokat oldunk meg, hogy élvezetes legyen a nyelvtanulás.

angol és német nyelvtanfolyamok tizenéveseknek
I

A korszerű technikát bevonva online feladatokkal, videókkal, dalokkal is színesítjük az órákat.

Egyes csoportjainkban tankönyveket is használunk, ezek modern, színes, izgalmas könyvek, melyek elősegítik a szisztematikus, átlátható haladást.

Nyelvvizsgára, érettségire és középiskolai felvételire felkészítő csoportjainkban szisztematikusan készítünk a szóbeli és írásbeli vizsgára, célzottan begyakorolva a vizsga feladatait.

Ingyenes könyvkölcsönzési lehetőséget biztosítunk tanítványaink számára több száz kötetes, német és angol nyelvű könyvekből álló könyvtárunkból.

Tanév végén igény szerint részletes szöveges értékelést adunk a szülőknek gyermekük nyelvi fejlődéséről.