Befejeződött ANGOL KALANDTÁBORUNK, amelyben 18 gyerkőc vett részt.
🙂 Rengeteg kalandunk volt együtt: strandoltunk, csapatversenyeket játszottunk, jelmezbált tartottunk arcfestéssel, vízibombacsatát vívtunk, és egy angol nyelvű előadás keretében előadtuk a szülőknek a 🐺Dzsungel könyvét a nagyobbakkal, a 🐯Walking in the jungle c. dalt a kisebbekkel.
🙂Az egyik délutánunk nagyon különleges volt, amikor egy anyanyelvi dél-afrikai tanárnő megismertette kicsit a gyerekekkel Afrikát (Afrika térképét, országait, állatvilágát, táncát), és kérdezhettek is tőle a gyerekek Afrikával kapcsolatban.
🙂Természetesen sokat fejlődtek nyelvileg is a gyerekek:
3 nyelvi és korosztályos csoportban foglalkoztunk velük.
1️⃣ A kicsiknél különféle játékokkal, dalokkal tanultuk/ gyakoroltuk a színeket, a fontos igéket, állatokat, testrészeket, a mesék szókincsét.
2️⃣ A 2-os, 3-osokkal a mesék, állatok szókincsét tanultuk, a fontos igéket, testrészeket, személyleírást, egyszerű mondatalkotást, kérdésfeltevést.
3️⃣ A nagyokkal sokat gyakoroltunk különféle párbeszédeket, a kérdésfeltevést, a véleménykifejtést, szövegértést, és a mesék és Harry Potter szókincsében is elmélyedtek.
Kreatív feladataink is voltak, pl. szörnyeket, boszikat készítettek a kisebbek, a nagyobbak pedig megalkották saját fantázialényüket és Harry Potter házukat.
És íme egy vélemény a táborról:
„Kislányom nagyon jól érezte magát az angol táborban, azt mondta, a nyári szünet minden napján szeretne menni. Emellett sok új szóval bővült a tudása, amit nem győz csillogtatni 🙂”

Képek a galériában!